Politica de confidentialitate


Politica de confidentialitate Astimp Consulting SRL se desfasoara in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 completata cu Legea nr. 506/2004, care transpune Directiva 2002/58/CE a Parlamentului European si a Consiliului privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, publicata in Jurnalul Oficial al Comunitatilor Europene nr. L 201 din 31 iulie 2002. Astimp Consulting utilizeaza datele colectate de la vizitatori cu scop statistic si pentru imbunatatirea serviciilor furnizate. Aceste date nu se dezvaluie nici unei persoane fizice sau juridice in afara Astimp Consulting sub nici o forma.

Ce informatii colectam?


Cand va inscrieti ca si client o sa fiti rugat sa ne furnizati anumite informatii cum ar fi nume, adresa numere de telefon si fax, adrese de email, date de identificare ale firmei sau informatii bancare cum ar fi cont, IBAN. Daca ne contactati pentru support, veti fi intrebat despre detalii tehnice, parole de autentificare si/sau modalitati de acces pe contul/serverul dumneavoastra. Cand vizitati site-ul nostru, adresa dumneavoastra de IP este inregistrata, de asemenea si durata si paginile vizitate. Aceste informatii se colecteaza pentru a putea mai bine sa identificam cerintele dumneavoastra si ca o completare la informatiile pe care le avem despre dumneavoastra.

Oservatie


Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.E-mail:

office@astimp.com