Scopul nostru

Astimp IT Solution SRL s-a nascut din dorinta de a oferi servicii complete si diverse unei game largi de practicieni de business din economia de piata nationala si internationala.


Garantia produselor noastre este dubla. Pe de o parte, sistemele Astimp IT Solution sunt sustinute de elemente ce provin de la companii precum Intel, Adaptec, Seagate,HP,IBM,Cisco,Nortel etc. si pe de alta parte avem satisfactia si performantele beneficiarilor directi. Toate acestea se imbina cu profesionalismul echipei Astimp IT Solution si cu mediul de lucru imprimat de cerintele standardului ISO 9001, garantand furnizarea unei solutii optime si de calitate. Noi oferim solutii personalizate pentru nevoile fiecarui client in parte.

 

Servicii oferite :

1. Externalizare de servicii si hosting pe serverele proprii in data center- ul Tier 3, vezi dedicatserver.ro

Consultanta IT | Audit IT | Externalizare

Consultanta IT

 

Astimp IT Solution SRL ofera suport in planificarea strategiei IT, ajutand clientii sa-si optimizeze si sa-si maximizeze investitia in tehnologie.
Pe masura ce compania dumneavoastra creste si evolueaza, inevitabil strategia IT va trebui sa evolueze impreuna cu compania.
In acest sens echipa noastra de consultanti lucreaza impreuna cu clientii pentru a identifica impreuna oportunitatile existente si posibilele puncte vulnerabile ale retelei informatice.
Consultantii nostrii va ajuta sa identificati cum tehnologia poate sa imbunatateasca performantele afacerii dumneavoastra prin alinierea strategiei IT cu obiectivele comerciale si de business.
Oferim consultanta in vederea achizitiilor IT, sustinand clientii sa planifice bugetul de achizitii IT pentru viitor cu incredere.
Pe scurt, ajutam clientii nostri sa obtina maxim din investitia lor in IT, astfel incat structura IT sa adauge valoare companiei.
Vom analiza sistemele curente pe care le aveti si va vom oferi sfaturi in cum pot fi imbunatatite performantele. Vom analiza cerintele viitoare ale companiei si vom propune solutii hardware, software si de retea.
Ne vom focusa pe ROI, propunand planuri de buget detaliate pentru infrastructura IT pe durata unui an financiar, si vom avea mereu in vedere un TCO (cost total de proprietate) cat mai scazut.
Cu un plan si o strategie IT concreta, structura IT va furniza acces rapid la informatii si servicii centralizate, crescand astfel productivitatea.

 

Audit IT

 

Marea majoritate a companiilor au facut pe parcursul anilor investitii semnificative in infrastructura IT. Un Audit IT va poate ajuta sa evaluati starea actuala a retelei.
Deasemenea situatia actuala a infrastructurii IT, starea hardware a serverelor si a celorlalte statii, precum si software-ul folosit pot fi o parte importanta a planului de management al business-ului si pot influenta cash flow-ul viitor.
Un Audit IT este util si ca o evaluare a performantelor actualei echipe care administreaza infrastructura IT – indiferent ca este un departament intern sau o firma de outsourcing – multe companii considerand util un raport privind infrastructura IT.

 

Externalizare

 

Deseori, reactia primita de la potentialii nostri clienti arata IT-ul ca fiind un domeniu foarte complicat, ceea ce poate insemna bani ineficient cheltuiti, timp pierdut si resurse neutilizate. Alaturi de noi, IT-ul se simplifica foarte mult si eficienta devine o practica zilnica a modului de derulare a activitatii companiei tale, ceea ce are ca rezultat un mediu de business mai rapid, mai bun si, nu in ultimul rand, mai inteligent.
Externalizarea serviciilor IT inseamna mai mult decat administrarea completa sau pe functiuni a parcului IT pe care il detii. Prin serviciile noastre, cresti afacerea ta si beneficiezi de expertiza noastra pentru a adopta cele mai bune solutii IT, pentru garantarea contractuala a serviciilor, cresterea productivitatii angajatilor, eliminarea incidentelor si scaderea costurilor.