Integrator de solutii

Cu o vasta experienta, echipa noastra de profesionisti analizeaza problemele actuale si viitoare ce pot interveni intr-un sistem informatizat gasind solutii pentru toate categoriile de investitii: solutii sofisticate, menite sa sustina un sistem informatizat complex si de mari dimensiuni, solutii inovative – cu scopul de a face legatura intre sisteme diferite si obtinerea de rezultate optime, solutii simple, directe, dar foarte fiabile, flexibile si cu un mare ascendent in cadrul companiilor de mici dimensiuni.

Particularizarea solutiilor.
Desi solutiile generale par a fi de cele mai multe ori potrivite si de incredere, specialistii nostri va vor demonstra ca optimizarea si implementarea particularizata a sistemelor duc la rezultate care depasesc abordarea clasica.

Asigurarea de suport tehnic pentru solutii de virtualizare hardware.Clienti.

Nevoia de centralizare a informatiei din cadrul companiilor conduce la investitii in infrastructura tehnologiei informatiei si comunicatii. Aceste investitii duc la o vizibila crestere a performantei activitatilor, a profitului, a eficientei angajatilor, minimizand astfel costurile.

S.C. CLAX TELECOM
   a carui parte de hosting este xServers. În 2012 am asigurat dotarea de la zero a noului Data Center cu 32 rack-uri 42U, 2 UPS-uri APC de 80KW, Cisco Catalyst 6509, servere IBM Blade Center ,IBM x3650 şi SuperMicro.
SC RCV MANAGEMENT & ADVISORY SRL
pe teava parte a SC RCV MANAGEMENT & ADVISORY SRL În 2010 am asigurat dotarea a 2 puncte de lucru cu IBM Blade Center-e X3650 storage SuperMicro şi UPS-uri APC de 10KW. În 2012 upgrade IBM Blade Center si dotarea cu switch-uri Force10. În 2013 am asigurat dotarea cu IBM Blade Center-e si storage FO pentru grupa chroot.ro
Nivis
parte a grupului Nivis NLC Atlanta – SUA o multinational prezentă in 27 de ţări cu 2 puncte de lucru în România: în Bucureşti şi în Cluj. . În 2012 – 2013 am asigurat dotarea de la zero Data Center-ului cu rack-uri 42U, UPS-uri APC de 10KW, servere IBM Blade Center X3650 şi storage SuperMicro , consolă rack, sistem video conference.
Chroot Network SRL
Din 2014,am asigurat integral dotarea hardware a companiei, cu switch-uri cisco 4900M si 4948 10GE,firewall HP TippingPoint 10Gbps, servere IBM Blade Center, storage HP MSA 2012 FO si SuperMicro
NSHOST SRL
Din 2014,am asigurat dotarea cu solutii hardware a companiei in prima faza pentru un proiect pe fonduri europene si ulterior integral cu switch-uri Force10 si IBM BNT,firewall HP TippingPoint 10Gbps si Cisco ASA, servere IBM Blade Center,Supermicro 4-Node si HP 4-Node, storage SuperMicro
Gersim Impex SRL
Din 2015,am creat integral data room-ul companiei si am asigurat dotarea cu solutii hardware 4 Rackuri 42U, APC Symmetra 40KW ,switch-uri Cisco,firewall Cisco ASA, servere IBM Blade Center,IBM x3650 M3, storage SuperMicro,sistem video conference
MAIRON SA Galaţi
În 2012 am asigurat creearea şi dotarea a unui mini data center cu rack-uri 42U, UPS-uri APC de 10 KW, servere IBM Blade Center,IBM x3650, storage SuperMicro , consolă rack.
Combridge SRL
Din 2014 - suntem furnizori agreaţi de echipamente IT.Am furnizat solutii hardware pe mai multe proiecte, parte din ele pe fonduri europene.Colaborarea a fost extinsa astfel incat Combridge furnizeza clientilor nostii servicii de telecomunicatii
RoNIX
RoNIX - Romanian Network for InterneteXchange - suntem furnizori agreaţi de echipamente IT -networking
WebComm
Brandul Webcomm, marca a Communication Expert SRL, cuprinde serviciile de hosting, si cele de comunicatii wireless a grupului EURO PEC Galaţi. În perioada 2012 – 2013 am asigurat dotarea primului Data Center din Galaţi cu rack-uri IBM 42U, UPS-uri APC de 15 KW, IBM Blade Center-e, storage FO, switch-uri Cisco Catalyst 6509, CISCO InfiniBand, Brocade FO şi servere stand alone IBM x3650,x3550.
Romlotus
Romlotus Membra a RomLotus Group .În perioada 2012 – 2013 2013 am asigurat dotarea cu IBM Blade Center-e, servere stand alone şi componente.
STAER International
STAER International SA . În perioada 2010 – 2012 am furnizat firmei Staer diverse servere pentru departamentul IT iar în vara lui 2012 am conceput o soluţie de externalizare a acestui departament pe serverele nostre prin intermediul dedicatserver.ro reducand costurile la aproape 50%.
Intersat S.R.L
Intersat S.R.L este un operator alternativ de servicii de comunicaţii de date, telefonie fixă şi hosting pentru piaţa business, cărora în perioada 2010 – 2012 le-am furnizat diverse soluţii stand alone (servere + storage)
Calberson Romania SA
Calberson Romania SA parte a Grupului Geodis, unul dintre liderii europeni în transport si logistica, cărora le-am furnizat echipamente IT.
CHML Web Services
S.C. CHML Web Services S.R.L. cărora le-am asigurat dotarea Data Center-ului cu rack-uri 42U, UPS-uri APC şi servere stand alone IBM x3650, HP DL360, etc.
TWINTECH
TWINTECH le-am furnizat servere stand alone IBM x3650, SuperMicro 2 NODE, storage SuperMicro, de asemenea le-am asigurat externalizarea unor servicii IT prin iintermediul dedicatserver.ro
NOLIMITS
NOLIMITS TECHNOLOGIES SRL cărora le-am furnizat servere stand alone IBM x3650, IBM x3550, IBM Blade Center , storage SuperMicro si storage FO.
Volksbank
Volksbank - suntem furnizori agreaţi de echipamente IT
AdevarulHolding
AdevarulHolding - suntem furnizori agreaţi de echipamente IT
Televiziunea Română
TVR - suntem furnizori agreaţi de echipamente IT
PlăţiOnline
PlăţiOnline este un sistem de gestiune a tranzacţiilor electronice efectuate cu carduri bancare emise sub sigla Mastercard şi Visa, le-am furnizat servere IBM Blade Center,IBM x3650, storage AIC etc.