SERVERE | STORAGE | RETELISTICA | UPS |

 

Garantia produselor noastre este dubla. Pe de o parte, sistemele Astimp Consulting sunt sustinute de elemente
ce provin de la companii precum Intel, Adaptec, Seagate,HP,IBM,Cisco,Nortel etc. si pe de alta parte avem satisfactia si performantele beneficiarilor directi. Toate acestea se imbina cu profesionalismul echipei Astimp Consulting si cu mediul de lucru imprimat de cerintele standardului ISO 9001, garantand furnizarea unei solutii optime si de calitate. Noi oferim solutii personalizate pentru nevoile fiecarui client in parte.

 

Blade Center si Servere Stand Alone

 

 

IBM Blade Center:

- Scalabilitate, puteti incepe cu IBM chassis si un Blade server HS21 ulterior in functie de necesitati puteti adauga inca 13 Blade servere (per total intr-un chassis pot lucra 14 Blade servere).Daca inca nu este deajuns se pot adauga in continuare alt Blade chassis si se cuplaza prin AMM la primul astfel incit managementul se va face tot central pe 28 de servere.

- Compatibilitate, toate Blade server sunt compatibile indiferent de configuratie ( AMD,Intel,SAS SCSI,DDR2 sau DDR3, etc)

- HOT SWAP - orice Blade server se poate scoate sau introduce in chassis fara a intrerupe restul de servere si in functie de configuratie poate sa aduca resurse (in cazul unui cluster) sa faca reduntanta , etc.

- Virtualizare- HS21 Blade server este optimal pentru virtualizare egal daca se foloseste VmWare, sau Microsoft.

- Management central, prin AMM managementul se face central pe unul sau mai multe chassis, indiferent daca lucrati in system cluster din mai multe Blade servere sau individual pe fiecare Blade server in parte. Managementul include :KVM,Remote Desktop, I/O management, user management,power management etc.

- Consum redus de energie, un Blade HS21 consuma maxim 144 W un Blade Center cu 14 HS21 are un consum maxim de 3420W.In comparatie un server cu 2 x Intel xeon Dual Core consuma minim 500 W daca ar fi sa aveti 14 astfel de servere ar consuma numai ele fara switch, KVM etc. 7000 W.

- Variabilitate, prin multitudinea de carduri si module optionale Blade serverele se leaga usor cu un storage extern ( 80 Gbps pe modul cu interfata CX4), cu alte servere sau cu linii puternice de network ( de exemplu 80 Gbps pe un singur network modul)

- Spatiu, aveti 14 servere in 7U ( si cea mai buna varianta cu 14x 1U servere tot ocupa dublu de spatiu in Rack)

Acestea sunt cateva avantaje fata de achizitia serverelor stand allone.

Servere Stand Alone

Oferim solutii stand allone 1U si 2U ,IBM,HP,Supermicro.

Serverele sunt dotate cu dual sau quad CPU

Procesorele sunt Quad-Six Core pe tehnologia Intel Xeon si Six-Octo-Twelve-Sixteen Core pe tehnologia AMD Opteron

Systeme Supermicro multi NODE - doua servere in 1U sau patru servere in 2U

Surse redundante

 

Storage

 

Oferim sisteme de stocare si arhivare de la 12 HDD in 2 U - 24Tb pana la sisteme Rack 42U de pana la 2,7Petabyt.

Modalitatea de transport date pe medii diferite : iSCSI,FCOE,SAS,Infiniband.

 

Retelistica

 

Oferim diverse Routere si Switch-uri.

Routere Cisco,Juniper etc.

Switch-uri Cisco,Force10 L2-4.

 

UPS

 

High-performance, redundant power protection with scalable power and runtime for space-constrained server rooms, and voice and data networks. Engineered to deliver the highest level of business continuity possible.

 

APC rackabil 10KVA, 8KVA.

Solutii trifazic standalone 20-60 KVA.